Notícies

25 d'abril de 2024

La missió empresarial més saborosa: cuina d'assemblatge amb Central Borne i Gallina Blanca

Un grup de deu socis participen d’una sessió de cuina en viu en què el reconegut cuiner Ferran Climent explica un procediment que permet barrejar ingredients i ajustar els gustos amb un estalvi de temps i mantenint la qualitat dels productes creats, un mètode ideal per a la cuina de les residències de gent gran

missio empresarial central borne 2024 03

Aquesta setmana hem celebrat una nova missió empresarial a casa nostra i ho hem fet de la mà de Central Borne, soci – col·laborador d’ACRA, i de Gallina Blanca. Un grup de deu socis han participat d’una sessió de cuina en viu, l’anomenat showcooking, en què el reconegut cuiner Ferran Climent ha explicat el procediment de la cuina d’assemblatge, que permet barrejar ingredients i ajustar els gustos amb un estalvi de temps i mantenint la qualitat dels productes creats, un mètode ideal per a la cuina de les residències de gent gran.

En una sessió pràctica que ha finalitzat amb un dinar degustació, els assistents han pogut veure com l’aportació dels productes de Central Borne i de Gallina Blanca ha acabat definint un menú equilibrat, saludable i saborós, ideal per a qualsevol residència: sopa de peix, arròs de verdures, lluç a la basca i mandonguilles a la jardinera.

L’alimentació és essencial, un dels plaers més grans que tenen les persones grans, i des d’ACRA hem volgut que Central Borne expliqués el seu sistema, una una solució d'aprovisionament que combina el servei de proveïdor integral amb l'assessorament tècnic realitzat des del coneixement i l’experiència que atorguen treballar amb desenes de residències del país.

Aquesta és la segona missió empresarial del 2024 després de la realitzada a la Fundació Aymar i Puig, que va presentar amb gran èxit la seva unitat de cures pal·liatives.

Galeria d'imatges