(1.2/A) Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (Girona)
Expedient PS20180057 Convocatòria de formació sectorial 2018-2019 subvencionada a través del Consorci per la Formació Contínua, SEPE Servicio Público de Empleo Estatal. Estan exclosos d'aquesta subvenció els treballadors de l'Administració Pública.
- Inici del curs
- 25-10-2017
- Finalització del curs
- 07-11-2017
- Horari
- 25, 26, 27, 30 d' octubre i 7 de novembre de 15:30 a 19:30
- Durada
- 20 hores
- Modalitat
- Presencial
- On es fa?
- GIRONA
- Places disponibles
- 0
- Preu
- Documents
Contingut del curs
Objectius generals:
- Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
Objectius específics:
- Conèixer la gestió dels al·lèrgens en la restauració col·lectiva per a la prevenció de reaccions adverses.
- Conèixer els requeriments de la legislació específica.
- Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
Continguts:
1. Conceptes generals
1.1. Reaccions adverses a aliments: classificació
1.2. Intoleràncies
1.3. Al·lèrgies
1.4. L’anafilaxia
1.5. Situacions de risc
1.6. On trobem els al·lèrgens
2. Legislació sobre Informació Alimentària
2.1. Reglament UE 1169/2011
2.2. RD126/2015
3. Gestió del risc
3.1. Principis bàsics
3.2. Diagrama de gestió
3.3. Bones practiques
3.4. Cartes i menús
Requisits
Per a formalitzar la inscripció al curs és imprescindible presentar a les oficines d'ACRA (Travessera de Gràcia, 40, pral. 2a de Barcelona) o enviar escanejada al correu formacio2@acra.cat la següent documentació:
- Annex d'inscripció complimentat,
- Copia del DNI,
- Copia de la capçalera de l'última nòmina (o document de demandant d'ocupació en el cas d'aturats)
La data límit per a l’admissió de les inscripcions és el 20/10/2017 (sempre i quan hi quedin places disponibles) i no s’acceptaran sol·licituds que no es presentin amb la documentació pertinent.
On es fa?