(19.2/A) La comunicació entre el professional sanitari, el malalt i la família

Expedient PS20170025 Convocatòria de formació sectorial 2016-2017 subvencionada a través del Consorci per a la Formació Contínua, SEPE Servicio Público de Empleo Estatal. Estan exclosos d'aquesta subvenció els treballadors de l'Administració Pública.

Inici del curs
24-10-2018
Finalització del curs
21-11-2018
Calendari
24, 31 d'octubre, 7, 14 i 21 de novembre
Horari
de 9:00 a 14:00 (darrera sessió de 9:00 a 13:00)
Durada
24 hores
Modalitat
Presencial
On es fa?
ACRA
Places disponibles
0
Preu
Gratuït
Documents
comunicacio Professional Sanitari

Contingut del curs

Presentació: El curs de La comunicació entre el professional sanitari i el malalt i família t'ajudarà a desenvolupar es habilitats comunicatives necessàries per a què el professional sanitari realitzi una correcta comunicació amb el malalt i la seva família.

Objectius generals del curs

Desenvolupar es habilitats comunicatives necessàries per a què el professional sanitari realitzi una correcta comunicació amb el malalt i la seva família.

Contingut general del curs

  • La comunicació
  • El malalt difícil
  • Noticies dolentes i recolzament emocional
  • Autocontrol emocional

logo sepe           logo conforcat

Requisits

Per formalitzar la inscripció al curs és imprescindible la següent documentació:

- Annex d'inscripció complimentat,
- Copia del DNI,
- Copia de la capçalera de l'última nòmina (o document de demandant d'ocupació en el cas d'aturats -DARDO-)

Es pot enviar al correu formacio3@acra.cat o portar-la a les nostres oficines al c/Calàbria, 236-240 de dilluns a dijous de 15:30 a 17:30 o divendres de 11:00 a 13:00

La data límit per a l’admissió de la documentació és el 28/10/2018 (sempre i quan hi quedin places disponibles) i no s’acceptaran sol·licituds que no es presentin amb la documentació pertinent.

Docents

sònia miguel

Sònia Miguel

Formadora en Gestió Integral de Conflictes, Metodologies Apreciatives i Generació de Consens. Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i Màster en Anàlisi i Resolució de Conflictes (2001) per la Universitat Ramon Llull. La meva expertesa es centra en la mediació, la comunicació, la generació de consens i el disseny de processos de diàleg, àmbits que he aprofundit tant des del vesant de la intervenció com de la docència. Principalment els sectors en els que he desenvolupat ambdues tasques són el comunitari, l’organitzacional i l’educatiu.