(23.2) Manipulació d'aliments

Expedient PT20220019. Convocatòria de formació transversal 2022-2023, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
25-04-2023
Finalització del curs
08-05-2023
Calendari
Del 25 d'Abril al 8 de Maig
Durada
10 hores
Modalitat
Teleformació
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
0€
Documents
manipulacio

Contingut del curs

OBJECTIU GENERAL:

  • Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. 

OBJECTIU ESPECÍFIC:

  • Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
  • Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
  • Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies


CONTINGUTS:

1. Els aliments
  1.1. Tipus d’aliments
  1.2. Contaminació microbiana dels aliments

2. Manipulació i higiene alimentària
  2.1. Higiene del manipulador
  2.2. Higiene del local
  2.3. Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments

3. Legislació alimentària aplicable
  3.1. Normativa actual genèrica
  3.2. Aliments al·lèrgens i intoleràncies

 

 logo conforcat