(25.3/A) Manipulació d'aliments

Expedient PT20190019. Convocatòria de formació sectorial 2019-2020, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
01-10-2020
Finalització del curs
09-10-2020
Calendari
1, 5, 7 i 9 d'Octubre de 2020
Horari
De 15'30 a 18'00
Durada
10 hores
Modalitat
Presencial adaptat parcialment a Aula virtual
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
0€
Documents
Manipulació Aliments

Contingut del curs

Objectius

Objectius generals:

- Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.

Objectius específics:

- Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
- Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
- Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.

Continguts

1. Els aliments
  1.1. Tipus d’aliments
  1.2. Contaminació microbiana dels aliments
2. Manipulació i higiene alimentària
  2.1. Higiene del manipulador
  2.2. Higiene del local
  2.3. Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
3. Legislació alimentària aplicable
  3.1. Normativa actual genèrica
  3.2. Aliments al·lèrgens i intoleràncies

 

logo conforcat