(29.2) Neurociència i creativitat
- Inici del curs
- 12-10-2021
- Finalització del curs
- 07-11-2021
- Durada
- 15 hores
- Modalitat
- Teleformació
- On es fa?
- Campus Virtual d'ACRA
- Places disponibles
- 0
- Preu
- 0
- Documents
Contingut del curs
Objectius:
- Descobrir algunes tècniques que impulsen el pensament creatiu.
- Apropar-se als camins comuns de les idees creatives.
- Conèixer el funcionament del cervell per tal de consolidar les Intel·ligències Múltiples i les dreceres amb les quals podem treballar.
- Tenir eines per transformar la dinàmica de les relacions a l'aula, la qualitat de l'aprenentatge i treballar a l'aula els talents personals (Intel·ligències Múltiples) i valors com el respecte, la compassió, l'assertivitat, l'empatia, l'esperança i la visió conjunta.
Continguts:
- Què és el pensament creatiu? Respostes des de la Neurociència
- Curiositats sobre el nostre cervell
- Neuroanatomia de la intel·ligència aplicada: els dos hemisferis cerebrals i les Intel·ligències Múltiples
- La Intel·ligència intrapersonal i interpersonal: el jo i el nosaltres
- Creativitat en acció: una proposta mamífera per tractar el assetjament escolar
Requisits
Aquest curs està adreçat a:
- Persones que cotitzen per Règim General o Autònom.
- Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
- Els treballadors de l’Administració Pública: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
La formació es realitzarà dins el Campus Virtual d'ACRA. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:
Inscripció
Com formalitzar la inscripció?
Un cop feta la preinscripció on-line, per formalitzar la inscripció és imprescindible la següent documentació:
- Annex 1 d’inscripció adjunt, complimentat i signat
- Copia del DNI o NIE
- Copia de la capçalera de l’última nòmina (si estàs en actiu)
Copia del últim rebut d’autònoms (si ets autònom/freelance)
Copia del document de demanda d’ocupació -DARDO- (si estàs a l’atur)
La documentació es pot enviar al correu formacio3@acra.cat o portar-la a les nostres oficines al c/Calàbria, 236-240 de dilluns a dijous de 15:30 a 17:30 o divendres de 11:00 a 13:00
La data límit per a l’admissió de la documentació és el 17/09/2021 (sempre i quan hi quedin places disponibles) i no s’acceptaran sol·licituds que no es presentin amb la documentació pertinent.
On es fa?
Curs impartit en modalitat on-line a través del campus virtual d'ACRA. (més informació sobre aula virtual i teleformació)
Es imprescindible que cada alumne accedeixi a la formació amb el seu usuari i contrasenya
Abans d’iniciar-se l’acció formativa rebreu un mail de benvinguda al campus, amb les dades necessàries per poder-hi accedir (també trobareu l’accés al Campus en el banner de la web d’ACRA).
Us recomanem que us connecteu al campus amb antelació per verificar que tot és correcte. Si 24h abans de l’inici del curs no heu rebut el mail de benvinguda consulteu la vostra safata de correu brossa o poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934141151.
Docents
Esther Morancho
Formadora. Llicenciada en Psicologia(Ramón Llull). Especialitzada en Neuropsicologia(UAB), Programació Neurolingüística (IRCO) i Coaching (IRCO). Psicològa en Institucions Geriàtriques, Psicòloga d'Emergències, a Domicili, diverses empreses privades i despatx privat. Formadora en Certificats de Professionalitat sociosanitari tant per Domicilis (Mòdul 0250) com per Institucions (mòdul 1016 i 1019). Formadora de Tallers per la millora Laboral, gestió d’equips, recerca de feina i competències clau. Tallers de l'àrea de Salut com la Malaltia d’Alzheimer i altres demències, la comunicació amb el pacient, els serveis assistencials dins l’àmbit de la salut mental, gestió de dol i de l’estrès. Tallers dins l’àrea de Docència i Formació com la gestió de conflictes, habilitats socials, el pensament creatiu, animació i dinamització sociocomunitària.