(38.2) Seguretat alimentària, manipulació i control d'aliments
Expedient PS20230014. Convocatòria de formació sectorial 2023-2024, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.
- Inici del curs
- 18-11-2024
- Finalització del curs
- 28-11-2024
- Durada
- 6 hores
- Modalitat
- Teleformació
- On es fa?
- Campus Virtual d'ACRA
- Places disponibles
- 0
- Preu
- 0
- Documents
Contingut del curs
OBJECTIU GENERAL:
Situar la normativa relativa a la manipulació d'aliments i explicar la importància de la reglamentació esmentada.
MODUL 1: Seguretat alimentaria, manipulació i control d’aliments (6 hores)
OBJECTIU: Situar la normativa relativa a la manipulació d'aliments i explicar la importància de la reglamentació esmentada.
CONEIXEMENTS/ CAPACITATS COGNITIVES I PRÀCTIQUES:
Definició de la manipulació d'aliments.
- Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments per manipulació incorrecta.
- Alteració i contaminació.
- Factors que contribueixen al creixement bacterià.
- Fonts de contaminació dels aliments.
- Etiquetatge dels aliments: Interpretació
- Legislació aplicable sobre etiquetatge i manipulació d'aliments.
Els continguts formatius del curs estan dissenyats en castellà
Requisits
Aquest curs està adreçat a:
- Persones que cotitzen per Règim General, Autònoms o que están en situación d'ERTO.
- Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
- Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.
La formació es realitzarà dins el Campus Virtual d'ACRA. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:
Inscripció
Com formalitzar la inscripció?
Recordeu que aquesta preinscripció no és una reserva de plaça al curs, ja que és imprescindible formalitzar la inscripció de la següent forma:
Un cop feta la preinscripció on-line, per formalitzar la inscripció heu d’entregar-nos la següent documentació:
- Annex 1 d’inscripció complimentat
- Copia del DNI o NIE
- Copia de la capçalera de l’última nòmina (si estàs en actiu)
Copia del últim rebut d’autònoms (si ets autònom/freelance)
Copia del document de demanda d’ocupació -DARDO- (si estàs a l’atur)
La documentació es pot enviar al correu formacio3@acra.cat (i un cop rebuda us donarem resposta) o portar-la a les nostres oficines al C/ Calàbria, 236-240 (local 1), de dilluns a dijous de 15:30 a 17:30 o divendres de 11:00 a 13:00.
S’admetrà documentació sempre que quedin places disponibles i no s’acceptaran sol·licituds que no es presentin amb tota la documentació pertinent.
ACRA es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs que no hagi assolit un mínim de participants.
On es fa?
Curs impartit en modalitat on-line a través del campus virtual d'ACRA. (més informació sobre aula virtual i teleformació).
Es imprescindible que cada alumne accedeixi a la formació amb el seu usuari i contrasenya. Abans d’iniciar-se l’acció formativa rebreu un mail de benvinguda al campus, amb les dades necessàries per poder-hi accedir. (també trobareu l’accés al Campus en el banner de la web d’ACRA)
Us recomanem que us connecteu al campus amb antelació per verificar que tot és correcte. Si 24h abans de l’inici del curs no heu rebut el mail de benvinguda consulteu la vostra safata de correu brossa o poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934141151.
Docents
Marta González
Diplomada en Dietètica i Nutrició Humana (CESNID), amb màster oficial de Nutrició i Salut (UOC). Docent des de 2003, divulgadora de temes d'alimentació i higiene alimentària. Col·laboradora en revistes de salut i en diverses editorials.