(38.2) Seguretat alimentària, manipulació i control d'aliments

Expedient PS20230014. Convocatòria de formació sectorial 2023-2024, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
18-11-2024
Finalització del curs
28-11-2024
Durada
6 hores
Modalitat
Teleformació
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
0
Documents
seguretat

Contingut del curs

OBJECTIU GENERAL:

Situar la normativa relativa a la manipulació d'aliments i explicar la importància de la reglamentació esmentada.

MODUL 1: Seguretat alimentaria, manipulació i control d’aliments (6 hores)

OBJECTIU
: Situar la normativa relativa a la manipulació d'aliments i explicar la importància de la reglamentació esmentada. 

CONEIXEMENTS/ CAPACITATS COGNITIVES I PRÀCTIQUES:

Definició de la manipulació d'aliments.

  • Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments per manipulació incorrecta.
  • Alteració i contaminació.
  • Factors que contribueixen al creixement bacterià.
  • Fonts de contaminació dels aliments.
  • Etiquetatge dels aliments: Interpretació
  • Legislació aplicable sobre etiquetatge i manipulació d'aliments.

 

Els continguts formatius del curs estan dissenyats en castellà 

 logo conforcat         

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones que cotitzen per Règim General, Autònoms o que están en situación d'ERTO.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

La formació es realitzarà dins el Campus Virtual d'ACRA. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:

teleformació

  logo conforcat         

Docents

marta

Marta González

Diplomada en Dietètica i Nutrició Humana (CESNID), amb màster oficial de Nutrició i Salut (UOC). Docent des de 2003, divulgadora de temes d'alimentació i higiene alimentària. Col·laboradora en revistes de salut i en diverses editorials.