(5.1) Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Expedient PS20240008. Programes de formació no formal Sectorial 2024, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
20-02-2025
Finalització del curs
20-02-2025
Calendari
12 de febrer de 2025
Horari
De 9:00 a 15:00h
Durada
6 hores
Modalitat
Presencial
On es fa?
Aules d'ACRA
Places disponibles
15
Preu
0
Documents

Contingut del curs

OBJECTIU GENERAL:

Identificar en un nivell bàsic les situacions de risc alimentari, així com la normativa d'etiquetatge d'aliments

MÒDUL 1: Seguretat alimentaria, manipulació i control d’aliments (6 hores)

OBJECTIU
: Situar la normativa relativa a la manipulació d'aliments i explicar la importància de la reglamentació esmentada.

CONEIXEMENTS/ CAPACITATS COGNITIVES I PRÀCTIQUES:

• Conceptes generals

◦ Reaccions adverses als aliments. Classificació

◦ Intoleràncies i al·lèrgies

◦ Situacions de risc

  • Gestió del risc

◦ Principis bàsics

◦ Bones pràctiques

  • Reglament d'etiquetatge

◦ Etiqueta i etiquetatge

◦ Responsabilitats

◦ Informació alimentària obligatòria

◦ Normatives sectorials

 

 logo conforcat         

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones que cotitzen per Règim General, Autònoms o que están en situación d'ERTO.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

 

  logo conforcat         

Docents

Eva Méndez Vallejos

Diplomada en infermeria, amb més de 30 anys d'experiència assistencial a diferents serveis hospitalaris i residencials. Docent des de l'any 2000 en impartició de cures de la branca sociosanitària, entre d'altres en curs de cures pal·liatives, atenció domiciliaria, nutrició i dietetica i certificats de professionalitat d'atenció sociosanitaria.