Premis ACRA

22ns Premis ACRA

ACRA convoca la 22a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons que posen en valor el sector de l’atenció a la gent gran mitjançant el reconeixement d’aquells projectes, accions i professionals que més han contribuït al seu desenvolupament. Un esdeveniment dirigit als professionals i les entitats que tinguin relació amb la gent gran, així com universitats, mitjans de comunicació, i empreses i organitzacions d'altres àmbits.

 

QUÈ ES PREMIA?

La nova edició dels Premis ACRA consta de tres categories:

  • Premi ACRA a la Innovació, que dona a conèixer accions disruptives que aporten valor afegit als serveis i als sistemes d’atenció a les persones per part d’entitats i empreses que treballen amb la gent gran.
  • Premi ACRA a l'Impacte Social, la categoria de nova creació que premia les activitats que contribueixin a donar valor afegit a la realitat del sector d’atenció a la dependència, generant un canvi en la percepció de la ciutadania vers el sector.
  • Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional, el guardó que reconeix a una persona, equip, entitat o organització per la seva dedicació, treball i altres iniciatives que hagin aportat valor i canvis positius al col·lectiu de persones grans dependents.

 

COM PRESENTAR-SE

Els formularis de presentació als premis s’enviaran juntament amb la resta de documentació addicional al correusecretaria@acra.cat 

Tots els participants hauran de presentar el document de sol·licitud en format .pdf conjuntament amb els documents que desitgen presentar. Trobareu tots els documents necessaris a l'apartat "més informació" que trobareu a sota.

El termini de recepció de candidatures finalitzarà el divendres, 27 de setembre de 2024. 

 

QUAN I A ON

La gala dels 22 ns Premis ACRA es celebrarà el dijous, 21 de novembre en un espai encara per anunciar.

Amb el suport

Departament Drets Socials logo 2col
logo diputació premis acra
Logo Memora butlletins 2017