Notícies

28 de març de 2019

Nova revista ACRActiva!

Inclou un especial "Alimentació en els recursos assistencials" que vol reflectir la importància que té el menjar entre la gent gran i el sector, orientat als desitjos i les necessitats de les persones.

Entrevistem en Joan Roca, cuiner de El Celler de Can Roca i un dels xefs més prestigiosos del món

portada revista acractiva73

Us adjuntem el nou número de la revista ACRActiva, que inclou un especial "Alimentació en els recursos assistencials" que vol reflectir la importància que té el menjar entre la gent gran i el sector, orientat als desitjos i les necessitats de les persones.

Trobareu un baròmetre d'ACRA, inspeccions i ACP, bones pràctiques dels socis, opinió, dades, el reportatge, un informe de texturitzats, etc... i també una sorpresa, una entrevista a un dels millors cuiners del món, Joan Roca.

A més de l'especial alimentació, el número 73 inclou un resum de l'actualitat d'ACRA i del sector, així com una selecció de les notícies més destacades dels socis.