Cuina adaptada per persones amb desnutrició en residències
- Inici del curs
- 20-05-2025
- Finalització del curs
- 20-05-2025
- Calendari
- 20 de maig
- Horari
- de 10:00 a 13:00
- Durada
- 3 hores
- Modalitat
- Presencial
- On es fa?
- ACRA
- Places disponibles
- 15
- Preu
- 50€ socis d'ACRA // 75€ no socis
- Documents
Contingut del curs
Objectiu:
· Assegurar una alimentació nutricionalment rica i atractiva per a les persones ateses.
Continguts:
1. Les dades sobre desnutrició.
2. Aclariment de conceptes: desnutrició, malnutrició, caquèxia i sarcopenia.
3. Valoració nutricional de la persona (desnutrició).
4. Necessitats, ingesta i enriquiment alimentari en gent gran.
5. Altres malalties a tenir en compte: Diabetis, Alzheimer, HTA.
6. Alimentació adaptada i enriquiment nutricional.
7. Pautes per dietes de baix volum.
8. Demostració de receptes hipercalòriques i hiperproteiques adaptades.
Inscripció
Com formalitzar la inscripció?
Un cop feta la preinscripció on-line, per formalitzar la inscripció cal realitzar transferència bancària al nº de compte ES90 0182 1023 9902 0171 8470, indicant al concepte el nom del curs i de la persona inscrita.
Un cop realitzat el pagament, heu d’enviar escanejat el resguard de la transferència al correu formacio1@acra.cat.
S’admetran inscripcions sempre que quedin places disponibles i no es tindrà dret a la plaça sense haver formalitzat el pagament.
Us recordem que part del cost d'aquesta acció formativa es pot bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo.
Si voleu que ACRA us gestioni la bonificació, contacteu amb el nostre Departament de Formació i envieu-nos, abans de l'inici de la formació, l'arxiu de "Dades participants" compliment (en el cas de no enviar aquestes dades, s'entendrà que no necessiteu que us gestionem la bonificació del cost de la formació).
No es retornarà l'import d'aquelles inscripcions que no s’hagin anul·lat per escrit abans de 7 dies de l'inici de la formació.
ACRA es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs que no hagi assolit un mínim d’inscripcions (en aquest cas, es reemborsarà l'import realitzat per la inscripció).
Docents

Silvia Mayor
Experta en Cuina i Gestió de Restauració. Té una àmplia experiència en gestió de cuines i d’equips humans. Dirigeix AGAR Assessoria de Gestió Alimentària, un equip format per dietistes-nutricionistes, professionals de la cuina i de la gestió, especialitzats en formació i desenvolupament de projectes per a col·lectivitats, restauració i indústria alimentària. Partint de la seva experiència en entorns sociosanitaris, s'ha especialitzat en alimentació adaptada a la textura i l'aplicació del marc IDDSI, realitzant també projectes de prevenció i abordatge de la desnutrició a través de l'alimentació.

Xavier Beltran
Nutricionista col·legiat i postgrau en Restauració Col·lectiva. Professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Dirigeix AGAR Assessoria de Gestió Alimentària, un equip format per dietistes-nutricionistes, professionals de la cuina i de la gestió, especialitzats en formació i desenvolupament de projectes per a col·lectivitats, restauració i indústria alimentària. Partint de la seva experiència en entorns sociosanitaris, s'ha especialitzat en alimentació adaptada a la textura i l'aplicació del marc IDDSI, realitzant també projectes de prevenció i abordatge de la desnutrició a través de l'alimentació.