Missions empresarials

Japó 2024

Després de disset anys, ACRA visitarà de nou Japó en el marc d’una missió empresarial per conèixer el sector d’atenció a la gent gran d’un dels països més envellits del món. Aquesta missió, oberta als socis d’ACRA, es celebrarà entre el 3 i el 15 de novembre i consistirà en visites a recursos assistencials especialitzats, des de residències fins a serveis d’atenció domiciliària passant per empreses tecnològiques que han desenvolupat solucions innovadores per fer front a l’envelliment del país.

Tòquio, Kyoto i Osaka són les principals ciutats per on passarà la missió empresarial, i també hi haurà temps per visitar l’illa d’Okinawa, una de les cinc zones blaves del món o el que és el mateix, regions amb una longevitat excepcionalment alta.

La innovació serà un dels eixos de la missió empresarial: veurem la introducció i validació de la tecnologia per la cura mitjançant el programa KAIKO, empreses de desenvolupament de robòtica social, les solucions de Fujitsu&Care que van de sistemes de registres mèdics electrònics i plataformes de telemedicina fins a eines de diagnòstic basades en intel·ligència artificial i robòtica per a la cura de persones grans, anirem al primer living lab de tecnologia assistencial del Japó i veurem una residència que utilitza vint robots diferents per atendre les persones usuàries.

Les missions empresarials d'ACRA serveixen per conèixer noves organitzacions, estructures, serveis i formes de treballar en l'àmbit de la dependència.

Des del 2006 al Canadà fins aquest 2024 ja són moltes les missions que han dut la gent d'ACRA arreu del món amb una voluntat clara d'aprenentatge i d'innovació.

Anteriors missions empresarials